Lue uusin asiakaslehti

KOULURUOKAKILPAILU 2020:

Finalistit on valittu

IsoMitan järjestämä Kouluruokakilpailu on löytänyt kovista suomalaisista ammattikeittiötekijöistä kuusi tiimiä, jotka kisaavat 11.3. Gastro Helsinki -messuilla siitä, kuka tekee valtakunnan parasta kouluruokaa. Tiimit tulevat Vantaalta, Kuopiosta, Kajaanista, Raumalta, Mäntsälästä ja Helsingistä. 

Toukokuusta asti käynnissä ollut kokkikilpailu on ehtinyt jo finalistivaiheeseen. Tiimien kouluissa järjestettiin esikarsinnat, joissa oppilaat pääsivät tuomaristoon ja saivat mahdollisuuden vaikuttaa joka päivä syömäänsä ruokaan.  

Kouluruokakilpailussa on kyse muustakin kuin voitosta. Nostamme kouluruoan ja sen tekijät kunniaan, kehitämme uusia reseptejä ja inspiroimme ammattilaisia työssään, autamme pienten ihmisten jaksamista koulupäivän aikana ja esittelemme vastuullisempia työtapoja ja vastuullisempaa kouluruokailua.

Lue lisää Kouluruokakilpailusta »
 

Fantastiset finalistit!

Onko joukkueet tehty sokerista vai mistä? Kenellä on eniten ruista ranteessa ja mille joukkueelle voitto maistuisi makeimmalta? Tutustu Kouluruokakilpailu 2020 finalisteihin! 
 

Raumalainen kolmikko on suunnitellut jo jonkin aikaa Kouluruokakilpailuun osallistumista. Viime finaalissa kokki Tanja Rautiainen ja ruokapalveluvastaava Hanna Katajamäki kävivät katselemassa meininkiä, ja toivat kollegalleen kokki Maija Nuotiolle terveisinä kuvia finaalista ja idean osallistua seuraavaan kisaan.

Tutustu tiimiin »

 

Ruokapalveluesimies Sini Tiensivu, kokki Minna Peippo ja kokiksi opiskeleva ruokapalvelutyöntekijä Bao Yao muodostavat Vantin tiimin. Tiimihenki saattaa siivittää joukkueen voittoon, niin loistava se on. Joukkueen kova tahdonvoima vie vaikka läpi harmaan kiven.

Tutustu tiimiin »

 

Savolaisella luonteella ja kannustavalla yhteistyöllä pääsee pitkälle. Eira Ruotsalainen, Heli Kukkonen ja Raili Tapaninen luotsasivat kuopiolaiselle Neulamäen koululle finaalipaikan ja ilo on suuri. Uudet ideat ja kaikkien panostus ovat tämän tiimin valtteja.

Tutustu tiimiin »

 

Mäntsälän joukkue on mukana finaalissa jo toista kertaa. Johanna Mertakorpi, Suvi Kallio sekä Jukka Kanerva pelaavat tiimipeliä ilman tarkkaa tehtävänjakoa, enemmän ilolla ja huumorilla. Kolmikko rakastaa tehdä ruokaa isoille määrille eikä pienesti piipertäen.

Tutustu tiimiin »

 

Kajaanilaistiimi, eli palvelusuunnittelija Taru Kemppainen ja tuotantovastaavat Teija Partanen sekä Hanna Ojalehto, tekee päivittäin yhteistyötä ja porukan kemiat ovat kohdillaan. Voitto häämöttää jo silmissä, koska Kajaanissa tiedetään, miltä hyvä kouluruoka maistuu.

Tutustu tiimiin »

 

Kunnianhimoinen, kokenut ja nälkäinen – kolme adjektiivia jotka kuvaavat palvelupäällikkö Joachim Paajasen, kokki Pauliina Finnbäckin ja kokki Hanna Vainionpään muodostamaa tiimiä. Helsinkiläiset luottavat klassikoihin, jotka he ovat modernisoineet nykyaikaan ja lapsien suuhun sopiviksi.

Tutustu tiimiin »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu