Keväinen mango-sitruunamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,400 L Vesi
0,150 KG IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset

Sekoita IsoMitta Sitruunakiisseliainekset kylmään veteen. Anna kiisselin tekeytyä kylmässä noin 15 minuuttia.

0,200 L Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,200 L Vispikerma, laktoositon

Vaahdota vaniljakastike ja vispikerma kovaksi.
Yhdistä vaahto ja kiisseli.

0,200 KG Mangosose, makeuttamaton

Lisää lopuksi mangosose.

Voit pursottaa kauniin keltaisen moussen annoksiksi tai tarjoilla sellaisenaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu