Tilaa uutiskirje
Keväinen mango-sitruunamousse
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Keväinen mango-sitruunamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,400 L Vesi
0,150 KG IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset

Sekoita IsoMitta Sitruunakiisseliainekset kylmään veteen. Anna kiisselin tekeytyä kylmässä noin 15 minuuttia.

0,200 L Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,200 L Vispikerma, laktoositon

Vaahdota vaniljakastike ja vispikerma kovaksi.
Yhdistä vaahto ja kiisseli.

0,200 KG Mangosose, makeuttamaton

Lisää lopuksi mangosose.

Voit pursottaa kauniin keltaisen moussen annoksiksi tai tarjoilla sellaisenaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka