IsoMitta Suklaamousse – jo 30 vuotta samalla reseptillä!
IsoMitta Suklaamousse on klassikkoasemansa ansainnut. Jo 30 vuotta suomalaiset ammattikeittiöt ovat käyttäneet tuotetta erilaisiin jälkiruokiin. Suklaamousse on kautta aikojen suosituin tuotteemme. Eikä syyttä!
IsoMitta Suklaamoussessa on laadukasta tummaa suklaata jopa 14 %, ei vain pelkkää kaakaojauhetta kuten monissa vastaavissa tuotteissa. Käyttämämme suklaa tulee Belgiasta Barry Callebaut -nimiseltä suklaanvalmistajalta. IsoMitan Suklaamoussea voi käyttää mousseissa, jäädykkeissä, leivonnassa, kakuissa, täytteissä ja ihan sellaisenaankin. Hei, ja tuote on laktoositon, gluteeniton, soijaton ja kananmunaton.
Klikkaa suklaiseen reseptikollaasiin täältä »
Näin valmistat suklaamoussen:
1) Sekoita IsoMitta Suklaamousseaines kylmään maitoon. Jos kaipaat enemmän täyteläisyyttä, käytä kermaa.
2) Pursota tai annostele mousse tarjoilumaljoihin.
3) Anna tekeytyä kylmässä 30 minuuttia.
IsoMitta mousset ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Vinkki! Voit maustaa suklaamoussea kylmällä kahvilla, kookosmaidolla, rahkalla tai ranskankermalla.