Lue uusin asiakaslehti

Suklaisia jälkiruokareseptejä – IsoMitta Suklaamousse taipuu moneen!

Yksi tuote ja kahdeksan reseptiä! IsoMitta Suklaamousse on omiaan kakuissa, jäädykkeissä, sellaisenaan tarjottavana sekä pohjana keittiöammattilaisen luovuudelle. 

Osa IsoMitan suklaisista resepteistä käy lounasravintolan jälkkäriksi, toiset taas tuovat näyttävyyttä kahvilan vitriiniin ja muutama kruunaa illallisen. IsoMitta Suklaamoussesta tehdyt reseptit ovat hyödyllisiä myös yrityksille, jotka tarvitsevat vaihtoehtoja menuihin – kuten pitopalvelu- ja catering-yrittäjät.

Kakkuja, jäädykkeitä – Käytä IsoMitta moussea leivonnassa

Ihanan ärhäkkä suklaakakku! Cayennepippurin ja suklaan vanha mutta tulinen liitto on rakennettu Jouluisessa Inka-suklaakakussa pohjasta löytyvien taateleiden ja pähkinöiden päälle. Tämä mehevä kakku näyttää hyvältä niin lounaan jälkkärinä kuin vitriinissä.

Aprikoosimarmeladista makunsa saava Aprikoosi-suklaatäytekakku ei tarvitse uunia valmistuakseen. Tässä reseptissä käytetään valmista tummaa vetopohjaa, joka kääritään isoksi pyöreäksi kakuksi, kuorrutetaan suklaalla ja koristellaan suklaarouheella. 

Valmis IsoMitta Suklaamousse kestää pakastuksen. Loihdi raikkaita jäädykkeitä lisäämällä haluamiasi komponentteja moussen joukkoon. Esimerkiksi Minttusuklaa-jäädyke syntyy hetkessä, kun sekoitat suklaamousseen sekaan rouhittuja piparminttumakeisia. 

Vinkkejä IsoMitta Suklaamoussen varioimiseen

Haluatko tarjota runsaammin vaihtoehtoja asiakkaillesi? IsoMitta Suklaamousse toimii todella hyvin oman luovuutesi pohjana ja voit maustaa moussea vaikka sesongin raaka-aineiden mukaan. Voit myös valmistaa isomman määrän suklaamoussea ja tehdä tarjolle eri makuvaihtoehtoja.  

Suklaa-appelsiinimousse on hyvä esimerkki siitä, miten helposti IsoMitta Suklaamoussea voi muunnella. Lisää valmiiseen mousseen appelsiinin raikkautta appelsiinimehutiivisteellä. Tuo näyttävyyttä koristelemalla annos appelsiininkuorilla.

Kookos-suklaamoussen valmistukseen et tarvitse muuta kuin valmista suklaamoussea ja kookosmaitoa. Koska kookos ja suklaa ovat niin luomava pari yhdessä, kannattaa kokeilla myös Suklaa-kookosmoussea, jossa kookosta tuodaan mukaan kookoskerman muodossa ja koko komeus koristellaan paahdetuilla kookoshiutaleilla. 

Hedelmäiseen suklaamousseen sekoitetaan joukkoon mangososetta. Helppoa kuin mikä. Ja hyvää! Voit myös valmistaa mangosalsan tarjottavaksi suklaamoussen lisukkeena. Suklaamousse ja mangosalsaa on hieman haastavampi resepti, mutta kaiken vaivan arvoinen.

Inkiväärillä ja banaanilla maustettu suklaamousse saa raikkautta sitruunankuoresta ja inkivääristä. Banaani ja mousse lisätään kulhoon kerroksittain. Toimii!
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu