Lue uusin asiakaslehti

Juhlista joulunaikaa IsoMitan ihastuttavilla jälkiruokatuotteilla ja -resepteillä!

Joulu on mehevien paistien, sillien, graavi- ja uunikalojen, perinteikkäiden laatikkoruokien sekä tietysti suussa sulavien makeisten ja jälkiruokien aikaa. Myös uusilla herkkuinnovaatioilla ja villeillä kokeiluilla on paikkansa joulupöydässä – pääasia että maistuu!

IsoMitan kaiken kattava tuoteperhe on tehty helpottamaan ammattikeittiöiden päiviä niin arkena kuin juhlana ja sesonkinakin. Korkeasta laadustaan tunnetut kastikkeet, keitot, liemet, risotot, jälkiruoat ja muut suosikkituotteet ovat kätevä tapa tehdä keittiötyöstä entistäkin innoittavampaa ja maukkaampaa. Kokeile ja vaikutu!

Joulun maut taipuvat moneen muotoon

Joulupöydät notkuvat monesti paitsi pääruoista myös erilaisista jälkiruoista. Sesonkina maistuvat usein tummat ja täyteläiset maut. Piparkakun ja glögin lisäksi monet nauttivat erilaisista suklaista, viineistä, manteli- ja pähkinäherkuista, hilloista, kiisseleistä sekä hedelmiä ja marjoja sisältävistä jälkiruokakastikkeista. 

Jouluna voi tarjota perinteisten ruokien lisäksi myös tuttuja makuja hieman tuunattuna sekä kokeilla jotain uutta. Tunnelmaa voi tuoda ja luoda luonteikkaalla mokkaisella tiramisulla tai pirteällä piparkakku-tiramisulla. Vai miltä kuulostaisi kertakaikkisen marjaisa ja maukas puolukkainen Charlotterusse tai raikas sitruuna-lakritsakakku

IsoMitan jälkiruoat tekevät joulun

Kun haluat luoda maukkaita ja näyttäviä jouluherkkuja käden käänteessä, suuntaa katseesi IsoMitan jälkiruokien suuntaan! Vaali perinteitä Piparkakkumoussella, luo jotain luonteikasta Rommi-rusinamoussella, tarjoa kahvin kaveriksi tummaa tunnelmaa Mokkamoussen muodossa, kruunaa loppuvuoden pyhät Kuningatarmoussella tai osu maaliin vaikkapa Omena-kanelikiisselillä! IsoMitan kattavasta valikoimasta löydät kaikkea hyvää kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin ja makumieltymyksiin. Vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää uudistuneista IsoMitta-jälkiruokamousseista »

Tutustu laajaan jälkiruokaperheeseemme »

Luo joulun menu itse tai kokeile herkullisia reseptejämme:

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu