Lue uusin asiakaslehti

Tilaa nyt ja varmista sujuva ravintolan uudelleenkäynnistys

Valoa näkyy jo tunnelin päässä, kevätaurinko lämmittää ja ravintolamaailma on availemassa oviaan. Ensin koulukeittiöt pyyhkivät pölyt pöydistä ja kohta myös muut ravintolat.  Miten ravintolakeittiöt voivat varautua epävarmaan tilanteeseen? Ovet avataan, mutta asiakasmääristä ei ole tietoakaan. 

Kukaan ei pysty ennustamaan tulevia tilanteita, mutta on olemassa ratkaisuja siihen, miten saadaan tarvittavat määrät raaka-aineita ja voidaan vähentää hävikkiä.

– On ehdottoman tärkeää varustautua tuotteilla, jotka ovat monikäyttöisiä ja pitkään säilyviä. IsoMitan tuotteet on valmistettu kuivatuista raaka-aineista, mikä takaa niiden pitkän säilyvyyden ilman lisättyjä säilöntäaineita. Tuotekehityksen ansiosta tuotteemme taipuvat moneen; esimerkiksi IsoMitan Mousseainekset toimivat jälkkärinä sellaisenaan, mutta sopivat hyvin monenlaiseen leivontaan ja jopa jäädykkeeksi, vinkkaa IsoMitan Brand & Training Manager Jutta Kontinen.

– Pitää huomioida myös tukkujen tilanne ja heidän toimituskykynsä. On jo logistisesti hankalaa saada yhtäkkiä tavallista huomattavasti suuremmat määrät tavaraa liikkeelle samaan aikaan. Suosittelen tilamaan ajoissa – nyt heti. 

Ajatukset jo syksyyn

Koulut aukeavat muutamaksi viikoksi ennen kesälomia ja tämän hetkisen tiedon mukaan syksyllä jatketaan taas normaalisti. 

– Nyt kannattaa myös valmistautua syksyn koulujen avaamiseen. On hyvä olla valmiina jotain, kun koulut aukeavat. Kokeile esimerkiksi IsoMitan risottoja, jotka maistuvat sellaisenaan, mutta toimivat myös kokkien inspiraation pohjana ja taipuvat esimerkiksi tortillan täytteeksikin. Makuvaihtoehtoja ovat kana, kasvis-soija ja tomaattinen naudanliha, Kontinen kertoo. 


Lue myös: 

Uusia ideoita IsoMitan risotoista »

Raikkaat ja rohkeat moussejälkiruoat »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu