Lue uusin asiakaslehti

Jää-tä-vän hyvät jälkkärit

Keräsimme kokoon taivaallisilta maistuvia talven jälkkäreitä, joissa pirskahtelee jo tulevan kevään raikkaus. Näissä resepteissä on maun lisäksi hyvää niiden muunneltavuus – jos kaapissasi on jo IsoMitan toinen tuote valmiiksi, kokeile sitä rohkeasti ja muokkaa reseptiä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Useimmista ohjeista valmistuu kätevästi monta eri jälkkäriä.

Törkeän hyvässä Vadelmaisessa lakritsi-britassa on mukana aavistus sitruunaa. Vadelman kirpeys ja lakritsin lempeys luovat toimivan makumaailman, jota on vaikea päihittää. Tarvitsetko myös gluteenittoman vaihtoehdon? Valmista lakritsimousse ja tarjoile se vadelmien kera – nam!

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku! Pelkkä rallattelu ei riitä onnistumiseen. Rapean keksipohjan ja raikkaan täyteläisen täytteen avulla sen sijaan pääset pitkälle. Tässä kakkuresepti, joka onnistuu aina: Aurinkoinen mangokakku.

Tästä klassisen makuparin yhdistävästä jälkkäristä, Salmiakilla maustetusta sitruunarahkasta, tulee heti suosikkisi, koska se on niin helppo valmistaa ja koska se on uskomattoman hyvää. Keväisen mango-sitruunamoussen hedelmäisyys tuo kevätauringon jälkiruokapöytään. Sitruuna-inkiväärigranitén jäähileinen koostumus raikastaa tuhdin ruokailun jälkeen tai virkistää kesken pitkän illallisen.

Kylmänraikkaat, jäätävän hyvät jälkkärit eli sorbetit ja jäädykkeet voit valmistaa etukäteen odottamaan herkuttelua. Suosittelemme Mango-porkkana sorbettia, Minttusuklaajäädykettä ja Pähkinäistä inkiväärijäädykettä. Kaikki IsoMitta Mousset ja Kiisseliainekset kestävät pakastuksen, joten varioi makuja sen mukaan, mitä tuotetta sinulla jo on. 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu