Lue uusin asiakaslehti

Kesäjuhlien rennoimmat suolaiset

Ajatuksissa rento mutta älyttömän herkullinen kesä? Tässä muutama vinkki kesäjuhlien suolaisiin herkkuihin, jotka tekevät kesästä täydellisen. 

Juhlavalmisteluista tulee hetkessä mukavammat, kun valmistat samalla työllä 3 erilaista piirakkaa. Majoneesi-purjopiirakka paistuu uunissa 40 minuutissa. Miedon makuinen piirakka on täydellinen pohja kypsän piirakan pinnalle lisättyihin täynnä makua oleviin täytteisiin. 

Feta ja yrtit tekevät piirakasta samalla raikkaan ja täyteläisen. Kylmäsavulohen suolaisuus sopii mainiosti purjon kaveriksi. Ilmakuivattu kinkku on kansan ikisuosikki ja nostaa piirakan juhlaversioksi silmänräpäyksessä. 

Tämä on älyttömän helppo ratkaisu vaikka kahviloiden suolaiseen tarjontaan. 

Juhlahumussa pienet suolaiset palat helpottavat vieraiden syömistä. Bong Moussepohjasta tehdyt mousset täyttävät niin rapsakat krustadat kuin pehmoiset tuulihatut. 

Bataatti-vuohenjuustomoussessa yhdistyy klassinen makujen kombo. Bataatti ja vuohenjuusto muodostavat loistavan makujen vastinparin: bataatin makeus taittaa vuohenjuuston voimakkuutta juuri passelisti. Avokado-chilirapumousse saa pehmeytensä avokadosta ja juuri sopivan ripauksen ärhäkkyyttä chilistä. Savulohimousse on kesän ja juhlan symboli! Tässä ilmavassa herkussa on tiivistynyt meri, saaristo ja pitkät perinteet.   

Tsekkaa myös vinkit gluteenittomiin juhliin »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu