Lue uusin asiakaslehti

Valitse paras kylmäkastike kalalle, kanalle, kasviksille tai lihalle

Sitruunaa ja tilliä, italialaisia yrttejä vai aurinkokuivattua tomaattia? IsoMitta Kylmäkastikkeet maustavat dipit, salaatinkastikkeet ja muut kylmät kastikkeet sekä sopivat myös uunikuorrutuksiin ja lukuisiin lämpimiin ruokiin. Aidoista raaka-aineista valmistetut IsoMitta Kylmäkastikkeet ovat nopeita valmistaa, eivätkä ne sisällä arominvahventeita.

IsoMitta Kylmäkastikkeet ovat siitä käteviä, että ne sopivat kylmien kastikkeiden, dippien ja salaatinkastikkeen lisäksi kuumavalmistusta vaativiin annoksiin. Mausta sämpylätaikina, kastikkeet ja uunikuorrutukset, käytä gratiineihin, vuokaruokiin ja pastoihin.

IsoMitta Kylmäkastikkeilla viimeistelet maun

IsoMitta Sitruuna-Tilli Kylmäkastike sopii erinomaisesti kalan ja äyriäisten kanssa. Raikkaan savukalasalaatin savustettu lohi saa parikseen kermaviiliin sekoitetun Sitruuna-Tilli Kylmäkastikkeen. Juustoinen kalavuoka maustetaan Sitruuna-Tilli Kylmäkastikkeella. Vapun perunasalaatti maistuu muutenkin kuin vappuna – siitä pitää huolen perunaa tasapainottava omena, purjo ja kapris sekä majoneesiin ja kermaviiliin valmistettu maukas kastike. 

Kokeile IsoMitta Italialaista Yrtti Kylmäkastiketta kanalle tai vaikkapa salaateille. Kastike saa nimensä mukaisesti yrttisen makunsa kirvelistä, persiljasta, basilikasta, rakuunasta, oreganosta, salviasta ja timjamista. IsoMitta Kylmäkastikeaineksista valmistuu mahtavat salaatinkastikkeet. Yrtti-valkosipulisalaatinkastikkeessa on sopivaa hapokkuutta ananaksesta ja sitruunasta. Broileri-pastasalaatissa taas IsoMitta Italialainen Yrtti Kylmäkastike saa kaveriksi väkevää sinappia ja valkoviinietikkaa. 

IsoMitta Aurinkokuivattu tomaatti Kylmäkastike tuo punertavaa sävyä ja tomaattista makua esimerkiksi tähän Saariston kalakeittoon. Toimii äärimmäisen hyvin myös hamppareiden ja hodareiden välissä!
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu